Philosophy

Hogy lehet helytelen az, ami ennyire finom? – Biztosan te is eltűnődtél már ezen két falat édesség között.
Van egy jó hírünk számodra: Többé nem kell így tekintened a desszertekre!
A Mentes készítmények ugyanis lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatóak természetességüknél fogva, amit többek között táplálkozás szakértőnk tesz makulátlanul egészségessé, és cukrászaink fantáziája feledhetetlenné.
A kevésbé szerencsésekre gondolva, pedig, már új termékcsoportokkal is előrukkoltunk, amelyek hozzásegítenek a teljes értékű táplálkozáshoz, ami csak előnyödre válhat!
A klasszikus répacukor helyett mi eritritet, nyírfa- és kókuszcukrot használunk, többekben pedig egyszerűen kitettük a laktóz szűrét!
Ám tele mindennel, ami jó a testednek és finom a lelkednek.


Ilkó Péter
Termékfejlesztőnk és tanácsadónk
JÓGAPSZICHOTERÁPIA, TÁPLÁLKOZÁS ÉS ÉLETMÓD TANÁCSADÓ, JÓGAOKTATÓ
36 éves koromban egy barátom vitt le a Gyémánt út buddhista központba, ahol megismertettek a Buddhizmus és a meditáció alapjaival. Találkozásom a 17-ik Karmapával -és a tőle kapott beavatás-áldás- 2005- ben elmélyítette és beiktatta a tudatosság gyakorlását és a meditációt a hétköznapjaimba.
3 év múlva Thaiföldre, majd Balira utaztam, hogy jógát, jógafilozófiát (Hatha és Ashtanga) tanuljak. Rengeteg alázatot és türelmet tapasztaltam miközben a” Jóga 8 lépcsője „beiktatódott az Életembe, teljesen megváltoztatva azt. A buddhista alapok tökéletesen kapcsolódtak a mindennapos jógagyakorlásomhoz. Egyszerre éreztem magam energetizálva, kiegyensúlyozva, megbékülve testi, lelki, tudati szinten.
A teljesség iránti törekvésem miatt kiszélesítettem a tanulmányaimat:
- Jógapszihoterápia, életmód tanácsadó
- Ayurvédikus táplálkozás, tisztítókúrák
- Étkezési konzultáció és táplálkozási ismeretek
- Nyers étel séf
- Reiki terápia
- Csakratisztítás és kristályterápia irányába, integrálva mindezt a korábbi alapokba.